آجیل ارزان
خرید آجیل و بادام ارزان
خرید آجیل و پاپ کورن
خارجی ارزان آجیل و پسته ارزان
آجیل و خشکبار بسیار ارزان
18.12.1400
تخمین زده شده است که یک سوم از کل مرگ و میرهای ناشی از سرطان در ایالات متحده را می توان از طریق اصلاح رژیم غذایی مناسب، به ویژه با غنی سازی رژیم غذایی با میوه ها و سبزیجات، پیشگیری کرد، زیرا آنتی اکسیدان های و آجیل ارزان مختلف رژیم غذایی به عنوان عوامل پیشگیری کننده از سرطان قول قابل توجهی نشان داده اند. . کورکومین، جنستئین، رسور آترول و لیکوپن در پیشگیری از سرطان های پوست، پروستات، سینه و...با خطر کمتر بیماری قلبی عروقی در زنان مبتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. رژیم های غذایی غنی از آجیل منجر به غلظت کمتر کلسترول تام و کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) می شود [7]. گیاهخواران اغلب فشار خون کمتری نسبت به غیر گیاهخواران دارند. پترسن و همکاران بر اساس مطالعه خود روی 500 فرد سفیدپوست. [8] به این نتیجه رسیدند که گیاهخواران و همچنین گیاهخواران فشار خون سیستولیک و دیاستولیک کمتری دارند و خطر ابتلا به فشار خون بالا نسبت به همه آجیل ارزان و چیزخواران کاهش می یابد. در یک مطالعه پیگیری 18 ساله بر روی 93600 زن 25 تا 42 ساله از Nurses’ Health Study II که در ابتدا سالم بودند، Cassidy و همکارانش. [9] یک رابطه معکوس بین دریافت بیشتر آنتوسیانین از میوه های قرمز و آبی و خطر سکته قلبی مشاهده کرد و به خصوص توت فرنگی با کاهش همراه بود.
برچسب:
آجیل ارزان،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۸ اسفند ۱۴۰۰ساعت:
۰۹:۴۹:۰۳ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع:
نظرات (0)
آجیل ارزان خرید پفیلا پنیری
28.11.1400
آجیل ارزان انجیر خشک بالاترین میزان (80.0%) مایکوتوکسین را در بین پنج گونه نمونه داشت. میزان تشخیص AFB1، AFG1، BEA، T-2، AOH و AME همگی در انجیر خشک بیشتر از چهار گونه نمونه دیگر بود. با این حال، هیچ ENN در نمونه های انجیر خشک یافت نشد. عزائز و همکاران (2015) ENN ها را در انجیر خشک شناسایی کرد و موارد بالایی از ENA1 (50.0٪)، ENB (50.0٪) و ENB1 (50.0٪) را یافت. همانطور که برای عناب خشک، 42.9٪ (15/35) نمونه ENB1 قابل تشخیص در محدوده 0.7-32.9 میکروگرم کیلوگرم-1 داشتند. حداکثر سطح تشخیص ENB (247.3 میکروگرم در کیلوگرم) بالاترین میزان در بین 10 مایکوتوکسین موجود در عناب خشک بود. لونگان خشک بالاترین میزان بروز AFG2 را در بین پنج نوع نمونه داشتند و هیچ بروز ATs یا OTA نداشتند. داده های قبلی در مورد آلودگی مایکوتوکسین در عناب خشک و لونگان خشک شده از کشورهای دیگر ناچیز است زیرا این دو انواع غذاها تقریباً منحصر به چین هستند. مطالعات داخلی در مورد آلودگی مایکوتوکسین بر روی عناب خشک و لونگان خشک به ندرت گزارش شده است. در مقابل، وجود مایکوتوکسین در کشمش، نوعی میوه خشک تولید شده در سراسر جهان، به طور گسترده گزارش شده است. وی و همکاران (2017) 19.3 درصد از کشمش حاوی OTA را در محدوده 0.17-8.8 میکروگرم در کیلوگرم در 1 یافت، و هیچ یک از نمونه ها از حداکثر سطح تعیین شده توسط اتحادیه اروپا (10 میکروگرم کیلوگرم در 1) فراتر نرفت (EC 2006). هان و همکاران (2016) سطوح بالاتر آلودگی OTA (56.5٪) را با محدوده 0.4-65.7 میکروگرم کیلوگرم در 1 در کشمش چین گزارش کرد و 15.6٪ نمونه های مثبت را بیش از حداکثر حد اتحادیه اروپا (EC 2006) یافت. در این مطالعه، هیچ یک از نمونههای کشمش به سطوح OTA بیش از حداکثر حد مجاز اتحادیه اروپا آلوده نشدند. آجیل ارزان
برچسب:
آجیل ارزان خرید پفیلا پنیری،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۸ بهمن ۱۴۰۰ساعت:
۰۹:۰۰:۳۰ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع:
نظرات (0)
آجیل ارزان خرید چیپس با طعم مرغ
27.11.1400
آجیل ارزان که در میان ENN های در حال ظهور بالاترین بود. تولوسا و همکاران (2013) ENN ها را در میوه های خشک و آجیل مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند که نمونه ها با ENB در سطوح 14.610 میلی گرم در کیلوگرم آلوده بودند و ENA برجسته ترین ENN موجود در آجیل (45.2٪) بود. AME رایج ترین ATهای یافت شده در 18.0 درصد از نمونه ها و حداکثر مقدار تشخیص AOH (142.9 میکروگرم در کیلوگرم) بالاترین میزان در بین سه AT بود. وی و همکاران (2017) AT ها را در میوه های خشک چین بررسی کردند و دریافتند که TEN رایج ترین AT ها (20.5٪) با حداکثر مقدار تشخیص 1 032.6 میکروگرم در کیلوگرم در 1 است که بسیار بیشتر از مطالعه فعلی (32.9 میکروگرم در کیلوگرم) بود. -1).43.6 درصد از نمونههای آجیل با مایکوتوکسینها شناسایی شدند و بروز AME در آجیل بالاترین (23/133) و به دنبال آن AFB2 (20/133) و AOH (19/133) بود. یکی از نمونههای آجیل (شاه بلوط) با AFB1 در سطح 39.3 میکروگرم کیلوگرم در 1 آلوده بود که از حداکثر حد تعیینشده توسط چین (GB2761-2017 2017) و اتحادیه اروپا (EC 2006) فراتر رفت. همانطور که قبلاً گزارش شد، 58 دانه کاج همگی به AF آلوده بودند که بیش از حداکثر حد قابل تحمل 4 میکروگرم در کیلوگرم تعیین شده توسط اتحادیه اروپا تعیین شده بود (Sharma et al. 2015). دو نمونه آجیل آلوده به OTA گزارش شده توسط شارما و همکاران وجود داشت. (2015)، اما OTA در مطالعه حاضر در آجیل یافت نشد. با در نظر گرفتن آلودگی AT در آجیل، TEN، AOH و AME به ترتیب با درصدهای 8.3، 14.3 و 17.3 درصد، با سطوح آلودگی از 0.7 تا 32.9 میکروگرم در کیلوگرم در 1، از 1.4 تا 142.9 میکروگرم در کیلوگرم در کیلوگرم شناسایی شدند. به ترتیب به 110.5 میکروگرم در کیلوگرم-1 رسید. داده های محدودی در مورد آلودگی آجیل به AT گزارش شده است، در حالی که بیشتر گزارش ها بر آلودگی میوه ها و محصولات آنها به AT تاکید کرده اند. آجیل ارزان
برچسب:
آجیل ارزان خرید چیپس با طعم مرغ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۷ بهمن ۱۴۰۰ساعت:
۰۵:۵۶:۳۹ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع:
نظرات (0)
در میان همه میوه ها، میوه های توت غنی ترین آنتی اکسیدان هستند. آنتوسیانین ها یک رنگدانه محلول در آب هستند که بیشتر در پوست میوه های توت یافت می شود. اگرچه میوههای توت به طور کلی حاوی مقادیر کمی کاروتنوئید هستند، اما chokeberry سرشار از بتاکاروتن، لیکوپن و سایر کاروتنوئیدها است. در جدول 12.10 ترکیبات آنتی اکسیدانی فنلی و آنتوسیانین های موجود در میوه های مختلف توت، همانطور که توسط Szajdek و Borowska [31] گزارش شده است، فهرست شده است. گیلاس، به خصوص گیلاس شیرین، دارای مواد مغذی غلیظی است (برخی از آنها آنتی اکسیدان نیز هستند)، از جمله آنتوسیانین، کورستین، هیدروکسی سینامات، پتاسیم، فیبر، ویتامین C، کاروتنوئیدها و ملانین. این اجزای زیست فعال گیلاس خطر بیماری های قلبی عروقی، دیابت، بیماری های التهابی و بیماری آلزایمر را کاهش می دهد [32]. آجیل ارزان توت آکای میوه نخل آکای است که به طور سنتی در برزیل مصرف می شود، اما در سایر کشورها محبوبیت پیدا می کند زیرا این میوه دارای مواد شیمیایی آنتی اکسیدانی بسیار بالایی است. در یک مطالعه، نویسندگان مشاهده کردند که ظرفیت آنتی اکسیدانی خون در داوطلبان پس از مصرف آب آکای و نخل دو یا سه برابر افزایش یافت [33]. علاوه بر انواع توت ها، میوه هایی با ظرفیت آنتی اکسیدانی بالا عبارتند از سیب، زردآلو، آووکادو، گیلاس، گریپ فروت، انگور، گواوا، لیمو، پرتقال، هلو، گلابی، آلو، کشمش و انار.
برچسب:
آجیل ارزان،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ بهمن ۱۴۰۰ساعت:
۰۴:۱۰:۵۸ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع:
نظرات (0)
ظرفیت آنتی اکسیدانی کنگر فرنگی پس از پخت، به ویژه پس از بخارپز (تا 15 برابر افزایش) و جوشاندن (تا 8 برابر افزایش) به شدت افزایش یافت. آجیل ارزان اثر مشاهده شده احتمالاً به دلیل نرم شدن ماتریکس و دسترسی بیشتر به ترکیبات آنتی اکسیدانی
پس از پختن بود. نویسندگان به این نتیجه رسیدند که روش های معمول پخت و پز می تواند ارزش غذایی سبزیجات را افزایش دهد. 12.4.2میوه های غنی از آنتی اکسیدان
خوردن روزانه میوه ها برای سلامتی بسیار مفید است زیرا میوه ها منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین ترکیبات آنتی اکسیدانی پلی فنلی هستند. میوه هایی که معمولا در ایالات متحده مصرف می شوند عبارتند از سیب، زردآلو، موز، گیلاس، گریپ فروت، انگور، کیوی، لیمو، لیموترش، انبه. شلیل، 222 فصل 12: میوه ها، سبزیجات و آجیل جدول 12.10 ترکیبات آنتی اکسیدانی فنلی و آنتوسیانین ها (آنتی اکسیدان ها) میوه های مختلف توت
برچسب:
آجیل ارزان،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ بهمن ۱۴۰۰ساعت:
۰۳:۰۰:۴۴ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع:
نظرات (0)
رایج ترین آنتی اکسیدان کاروتنوئیدی است. سایر کاروتنوئیدهای اصلی عبارتند از لیکوپن (در گوجه فرنگی فراوان)، لوتئین، بتا کریپتوکسانتین، زآگزانتین و آستاگزانتین. کاروتنوئیدها رنگدانه های اصلی مسئول رنگ برخی از میوه ها و سبزیجات هستند. لیکوپن مسئول رنگ قرمز گوجه فرنگی قرمز و سایر میوه ها مانند هندوانه، پاپایا، گریپ فروت صورتی، زردآلو و گواوا صورتی است.آجیل ارزان بتاکاروتن در بسیاری از غذاهای نارنجی نیز یافت می شود. لوتئین که بیشتر به خاطر ارتباطش با چشم های سالم شناخته می شود و در شبکیه چشم یافت می شود، به وفور در سبزیجات سبز رنگ مانند سبزی، اسفناج و کلم پیچ یافت می شود. لوتئین در زرده تخم مرغ و چربی حیوانی نیز وجود دارد. بتا کریپتوکسانتین در پاپایا، سیب، زرده تخم مرغ و کره یافت می شود. زآگزانتین یک رنگدانه قرمز رنگ است که مسئول رنگ قرمز ماهی سالمون است. نیز یافت می شود.
در ماهی قزل آلا، میگو، کریل و خرچنگ [14]. ویتامین E مخلوط پیچیده ای از هشت ترکیب (چهار توکوفرول و چهار توکوترینول) است. با این حال، α-توکوفرول رایج ترین است. آنتی اکسیدان های عمده موجود در گیاهان در جدول 12.4 خلاصه شده است.
برچسب:
آجیل ارزان،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۳ بهمن ۱۴۰۰ساعت:
۱۲:۱۵:۵۶ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع:
نظرات (0)
این ترکیبات اغلب به طور طبیعی به صورت مزدوج به شکل گلیکوزیله یا استری وجود دارند. بیش از 80 قند با فلاونوئیدها مرتبط است. سبزیجات به دلیل ترکیبات آنتوسیانیدین است، در حالی که فلاونوئیدهای اصلی موجود در سیب کوئرستین، اپی کاتچین و سیانیدین هستند [12]. ترکیبات فنلی متابولیت های ثانویه گیاهان هستند و به عنوان دفاعی در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید و همچنین در برابر برخی عوامل بیماری زا استفاده می شوند. آجیل ارزان تحقیقات گسترده نشان می دهد که این ترکیبات می توانند در برابر سرطان، بیماری های قلبی عروقی، دیابت، فشار خون بالا، آسم و حتی عفونت در صورت مصرف فراوان از طریق میوه ها و سبزیجات محافظت کنند. میوه هایی مانند انگور، گلابی، گیلاس و انواع توت ها سرشار از این ترکیبات هستند و ممکن است تا 200 300 میلی گرم ترکیبات پلی فنلی در هر 100 گرم میوه تازه داشته باشند. به طور معمول، یک لیوان شراب قرمز یا یک فنجان چای ممکن است حاوی بیش از 100 میلی گرم از این ترکیبات باشد. حبوبات و شکلات نیز سرشار از آنتی اکسیدان هستند. بیش از 8000 ترکیب پلی فنلی مشخص شده است.
برچسب:
آجیل ارزان،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۳ بهمن ۱۴۰۰ساعت:
۱۰:۲۴:۲۰ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع:
نظرات (0)
ترکیبات حاوی نیتروژن، ترکیبات آلی گوگردی، فیتواسترول ها و کاروتنوئیدها طبقه بندی کرد. ترکیبات فنلی از یک یا چند حلقه معطر با یک یا چند گروه هیدروکسیل در ساختار شیمیایی تشکیل شدهاند و بهعنوان اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها، استیلبن، کومارین و تاننها طبقهبندی میشوند. اسیدهای فنولیک را می توان به دو گروه تقسیم کرد: هیدروکسی بنزوئیک اسید و مشتقات هیدروکسی سینامیک اسید. آجیل ارزان در میان میوه های رایج، زغال اخته وحشی و شاه توت حاوی بیشترین میزان ترکیبات فنلی هستند و به دنبال آن انار، زغال اخته، آلو، تمشک و توت فرنگی قرار دارند. فلاونوئیدها یکی از بزرگترین گروه های ترکیبات فنلی در غذاهای گیاهی هستند. این دسته پیچیده از ترکیبات معمولاً دارای ساختاری عمومی است که شامل دو حلقه معطر (حلقه A و B) است که توسط سه کربن که معمولاً یک حلقه هتروسیکلیک اکسیژن دار یا حلقه C هستند به هم متصل شده اند. بر اساس تفاوت در ساختار حلقه C هتروسیکلیک، این ترکیبات به عنوان فلاونول ها، فلاون ها، آنتوسیانیدین ها و ایزوفلاونوئیدها طبقه بندی می شوند.
برچسب:
آجیل ارزان،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۱ بهمن ۱۴۰۰ساعت:
۰۴:۱۵:۲۶ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع:
نظرات (0)
بیش از 25000 ماده غذایی فعال زیستی در رژیم غذایی وجود دارد آجیل ارزان و بسیاری از این ترکیبات نقشی در اصلاح بسیاری از فرآیندهای مرتبط با بیماری های مختلف ایفا می کنند. بیشتر ترکیبات فعال زیستی موجود در رژیم غذایی معمولی از گیاهان مشتق شده اند و این مواد شیمیایی در مجموع فیتوکمیکال نامیده می شوند. اکثر مواد شیمیایی گیاهی نیز آنتی اکسیدان هستند. فرض بر این است که این آنتی اکسیدان های منشاء گرفته از غذاهای مختلف می توانند در داخل بدن به عنوان ترکیبات مجزا نیز عمل کنند و خاصیت آنتی اکسیدانی خود را با خنثی کردن اکسیژن فعال یا ترکیبات نیتروژن فعال و کمک به دفاع اعمال کنند.
برچسب:
آجیل ارزان،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۱ بهمن ۱۴۰۰ساعت:
۱۱:۴۱:۴۹ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع:
نظرات (0)
کارآزماییهای بالینی زیادی برای بررسی اینکه آیا مصرف مکملهای آجیل ارزان آنتیاکسیدانی علاوه بر یک رژیم غذایی سالم در پیشگیری مفید است یا خیر انجام شده است.ب یماری های قلبی عروقی و سرطان تا به امروز، نتایج این کارآزماییهای بالینی هیچ مزیت دیگری از مصرف مکملهای آنتی اکسیدانی در پیشگیری از بیماری نشان نداده است. در مقابل، مصرف بیشتر ویتامین E و بتاکاروتن ممکن است با افزایش مرگ و میر باعث آسیب شود. شواهد انباشته نشان میدهد که گونههای فعال اکسیژن که باعث استرس اکسیداتیو میشوند نیز یک عملکرد فیزیولوژیکی ضروری را ایفا میکنند، به عنوان مثال، در ارتباط سلول به سلول و سایر عملکردهای
برچسب:
آجیل ارزان،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۰ بهمن ۱۴۰۰ساعت:
۰۱:۵۸:۱۸ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع:
نظرات (0)