آجیل ارزان آجیل ارزان .

آجیل ارزان

(2010). فواید مصرف آجیل برای سلامتی مواد مغذی، آجیل ارزان راس، ای. و

راس، ای. (2010). فواید مصرف آجیل برای سلامتی مواد مغذی، آجیل ارزان راس، ای. و هو، اف بی (2013). مصرف دانه های گیاهی و سلامت قلب و عروق: شواهد کارآزمایی اپیدمیولوژیک و بالینی. تیراژ، 128 (5)، 553-565.

Ros, E., & Mataix, J. (2007). ترکیب اسیدهای چرب آجیل - پیامدهایی برای سلامت قلب و عروق مجله بریتانیایی تغذیه، 96 (S2)، S29. https://doi.org/10.1017/ bjn20061861.

Rudzińska, M., Przybylski, R., & Wąsowicz, E. (2009). محصولاتی که در طی تخریب حرارتی اکسیداتیو فیتواسترول ها تشکیل می شوند. مجله انجمن شیمیدانان نفت آمریکا، 86 (7)، 651-662. https://doi.org/10.1007/s11746-009-1397-0.

 

ساباته، ج.، و آنگ، ی. (2009). آجیل و نتایج سلامت: شواهد اپیدمیولوژیک جدید مجله آمریکایی تغذیه بالینی، 89 (5)، 1643S-1648S. https://doi.org/10.3945/ ajcn.2009.26736Q.


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۸ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۰۳:۴۴:۲۵ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع: نظرات (0)