آجیل ارزان آجیل ارزان .

آجیل ارزان

97 فیتوکمیکال های رژیمی آجیل ارزان می توان # به عنوان طبقه بندی!

ترکیبات حاوی نیتروژن، ترکیبات آلی گوگردی، فیتواسترول ها و کاروتنوئیدها طبقه بندی کرد. ترکیبات فنلی از یک یا چند حلقه معطر با یک یا چند گروه هیدروکسیل در ساختار شیمیایی تشکیل شده‌اند و به‌عنوان اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها، استیلبن، کومارین و تانن‌ها طبقه‌بندی می‌شوند. اسیدهای فنولیک را می توان به دو گروه تقسیم کرد: هیدروکسی بنزوئیک اسید و مشتقات هیدروکسی سینامیک اسید. آجیل ارزان در میان میوه های رایج، زغال اخته وحشی و شاه توت حاوی بیشترین میزان ترکیبات فنلی هستند و به دنبال آن انار، زغال اخته، آلو، تمشک و توت فرنگی قرار دارند. فلاونوئیدها یکی از بزرگترین گروه های ترکیبات فنلی در غذاهای گیاهی هستند. این دسته پیچیده از ترکیبات معمولاً دارای ساختاری عمومی است که شامل دو حلقه معطر (حلقه A و B) است که توسط سه کربن که معمولاً یک حلقه هتروسیکلیک اکسیژن دار یا حلقه C هستند به هم متصل شده اند. بر اساس تفاوت در ساختار حلقه C هتروسیکلیک، این ترکیبات به عنوان فلاونول ها، فلاون ها، آنتوسیانیدین ها و ایزوفلاونوئیدها طبقه بندی می شوند.


برچسب: آجیل ارزان،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ساعت: ۰۴:۱۵:۲۶ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع: نظرات (0)