ر مواد غذایی. 08.07.15. , R. Hآجیل ارزان
(اداره ملی غذای سوئد) (2002). تجزیه و تحلیل اداره ملی غذای سوئد از آکریل آمید در مواد غذایی. 08.07.15.
, R. Hآجیل ارزان
شیمی مواد غذایی: آکریل آمید از محصولات واکنش Maillard. طبیعت، 419 (6906)، 449-450.
Stadler, R. H., Robert, F., Riediker, S., Varga, N., Davidek, T., Devaud, S., ... Blank, I. (2004). مطالعه مکانیکی عمیق در مورد تشکیل آکریل آمید و سایر ترکیبات وینیلگوس توسط واکنش میلارد. مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، 52 (17)، 5550-5558.
Tareke, E., Rydberg, P., Karlsson, P., Eriksson, S., & Törnqvist, M. (2000). آکریل آمید:
سرطان زا در پخت و پز؟ تحقیقات شیمیایی در سم شناسی، 13 (6)، 517-522.
Tareke, E., Rydberg, P., Karlsson, P., Eriksson, S., & Tornqvist, M. (2002). تجزیه و تحلیل آکریل آمید، یک ماده سرطان زا که در مواد غذایی گرم شده تشکیل می شود. مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، 50، 4998-5006.
Tateo, F., & Bononi, M. (2003). روش GC/MS برای تعیین معمول آکریل آمید در غذا. مجله ایتالیایی علوم غذایی، 15 (1)، 149-151.
Umano، K.، و Shibamoto، T. (1987). تجزیه و تحلیل آکرولئین از روغن های پخت و پز گرم شده و چربی گوشت گاو. مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، 35 (6)، 909-912.
Wenzl, T., Karasek, L., Rosen, J., Hellenaes, K. E., Crews, C., Castle, L., & Anklam, E. (2006). مطالعه اعتبار سنجی کارآزمایی مشترک دو روش، یکی بر اساس کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا-طیف سنجی جرمی پشت سر هم و کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی برای تعیین آکریل آمید در محصولات نانوایی و سیب زمینی. مجله کروماتوگرافی A، 1132 (1)، 211-218.
برچسب: ،