آجیل ارزان آجیل ارزان .

آجیل ارزان

. ترکیب فیتواسترول در آجیل و دانه ها آجیل ارزان

 

3.1. ترکیب فیتواسترول در آجیل و دانه ها آجیل ارزان

 

 

3.1.1. کل فیتواسترول موجود در آجیل و دانه ها

 

شکل 1 چهار کروماتوگرام معرف با بزرگنمایی جزئی را نشان می دهد. جدول 2 ترکیب فیتواسترول آجیل و دانه ها را به صورت آزاد و استری نشان می دهد. محتوای کل فیتواسترول ها از 15.9 تا 255.2 میلی گرم در 100 گرم متغیر بود. یک تجزیه و تحلیل ANOVA و به دنبال آزمون تعقیبی T2 تام هان از کل فیتواسترول‌های موجود در آجیل و دانه‌ها نشان داد که به جز سیکلوآرتانول (0.174 = p)، محتوای سایر فیتواسترول‌ها در آجیل و دانه‌ها به طور قابل‌توجهی متفاوت بود (005/0p<) (005/0 p<) ). پسته دارای بالاترین میزان فیتوسترول (255.2 میلی گرم در 100 گرم) بود و پس از آن مغ


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ساعت: ۰۸:۰۶:۱۵ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع: نظرات (0)