. ترکیب فیتواسترول در آجیل و دانه ها آجیل ارزان
3.1. ترکیب فیتواسترول در آجیل و دانه ها آجیل ارزان
3.1.1. کل فیتواسترول موجود در آجیل و دانه ها
شکل 1 چهار کروماتوگرام معرف با بزرگنمایی جزئی را نشان می دهد. جدول 2 ترکیب فیتواسترول آجیل و دانه ها را به صورت آزاد و استری نشان می دهد. محتوای کل فیتواسترول ها از 15.9 تا 255.2 میلی گرم در 100 گرم متغیر بود. یک تجزیه و تحلیل ANOVA و به دنبال آزمون تعقیبی T2 تام هان از کل فیتواسترولهای موجود در آجیل و دانهها نشان داد که به جز سیکلوآرتانول (0.174 = p)، محتوای سایر فیتواسترولها در آجیل و دانهها به طور قابلتوجهی متفاوت بود (005/0p<) (005/0 p<) ). پسته دارای بالاترین میزان فیتوسترول (255.2 میلی گرم در 100 گرم) بود و پس از آن مغ
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: