مجله انجمن رژیم غذایی آمریکا آجیل ارزان
مجله انجمن رژیم غذایی آمریکا آجیل ارزان
تحقیقات و خلاصه حرفه ای
جدول 2
محتوای فیلوکینون میوه ها در عرضه مواد غذایی ایالات متحده
غذای N فیلوکینون (گرم/100 گرم میوه)
میانگین محدوده SD
(حداقل تا حداکثر)
میوه های تازه و کنسرو شده
سیب
Fugi 4 1.0 0.1 0.9-1.1
گالا 4 1.3 0.1 1.2-1.5
طلایی خوشمزه. . .a 1.6-1.6
با لایه برداری 2 1.6
بدون لایه برداری 2 0.7 . . .a 0.6-0.7
ننه اسمیت 4 3.2 0.8 2.6-4.3
قرمز خوشمزه . .آ
با لایه برداری 2 2.4 2.2-2.5
بدون لایه برداری 2 0.6 . . .a 0.6-0.6
آووکادو 8 21.0 4.4 15.7-27.0
موز 4 0.7 0.3 0.5-1.0
توت ها
Blackberries 5 19.8 4.3 14.7-25.1
زغال اخته 8 19.3 4.3 14.7-27.2
کرن بری 4 5.1 0.9 4.3-6.4
تمشک 6 7.8 1.7 6.2-9.9
توت فرنگی 8 2.3 0.9 1.6-4.1
گیلاس 4 2.7 1.1 1.8-4.0
کوکتل میوه ای، کنسرو شده 2 3.8 . . .a 2.9-4.8
گریپ فروت، قرمز 8 NDb NDb. . .
انگور، قرمز و سبز 4 16.1 1.9 13.8-18.1
کیوی 8 41.0 6.3 33.9-50.3
خربزه
برچسب: ،