345میوه ها، آجیل ارزان و سبزیجات # سرشار از ویتامین های!
ظرفیت آنتی اکسیدانی کنگر فرنگی پس از پخت، به ویژه پس از بخارپز (تا 15 برابر افزایش) و جوشاندن (تا 8 برابر افزایش) به شدت افزایش یافت. آجیل ارزان اثر مشاهده شده احتمالاً به دلیل نرم شدن ماتریکس و دسترسی بیشتر به ترکیبات آنتی اکسیدانی
پس از پختن بود. نویسندگان به این نتیجه رسیدند که روش های معمول پخت و پز می تواند ارزش غذایی سبزیجات را افزایش دهد. 12.4.2میوه های غنی از آنتی اکسیدان
خوردن روزانه میوه ها برای سلامتی بسیار مفید است زیرا میوه ها منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین ترکیبات آنتی اکسیدانی پلی فنلی هستند. میوه هایی که معمولا در ایالات متحده مصرف می شوند عبارتند از سیب، زردآلو، موز، گیلاس، گریپ فروت، انگور، کیوی، لیمو، لیموترش، انبه. شلیل، 222 فصل 12: میوه ها، سبزیجات و آجیل جدول 12.10 ترکیبات آنتی اکسیدانی فنلی و آنتوسیانین ها (آنتی اکسیدان ها) میوه های مختلف توت
برچسب: آجیل ارزان،