نامیده می شود (معبد). و باکستل، 1999) آجیل ارزان من من
012
ساده ترین مدل برای توصیف ویژگی های خشک کردن لایه نازک محصولات کشاورزی در قالب مدل نمایی (معادل (1)) است. مقاومت ناچیز در برابر حرکت رطوبت به سطح ماده را فرض می کند و اینکه مقاومت در برابر حرکت رطوبت روی سطح ماده متمرکز می شود و به عنوان مدل ساده توده ای (که مشابه قانون خنک کننده نیوتن است) نامیده می شود (معبد). و باکستل، 1999) آجیل ارزان من من
که در آن MR نسبت رطوبت، M رطوبت در هر زمان "t" (% db)، Me رطوبت تعادل (emc) در شرایط هوای خشک شدن (% db)، Mi رطوبت اولیه است.
جدول 2
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: