آجيل ارزان آجيل ارزان .

آجيل ارزان

آجيل ارزان

آجيل ارزان

خريد آجيل و بادام ارزان

خريد آجيل و پاپ كورن

خارجي ارزان آجيل و پسته ارزان

 آجيل و خشكبار بسيار ارزان

18.12.1400

تخمين زده شده است كه يك سوم از كل مرگ و ميرهاي ناشي از سرطان در ايالات متحده را مي توان از طريق اصلاح رژيم غذايي مناسب، به ويژه با غني سازي رژيم غذايي با ميوه ها و سبزيجات، پيشگيري كرد، زيرا آنتي اكسيدان هاي و آجيل ارزان مختلف رژيم غذايي به عنوان عوامل پيشگيري كننده از سرطان قول قابل توجهي نشان داده اند. . كوركومين، جنستئين، رسور آترول و ليكوپن در پيشگيري از سرطان هاي پوست، پروستات، سينه و...با خطر كمتر بيماري قلبي عروقي در زنان مبتلا به ديابت نوع 2 مرتبط است. رژيم هاي غذايي غني از آجيل منجر به غلظت كمتر كلسترول تام و كلسترول ليپوپروتئين با چگالي كم (LDL) مي شود [7]. گياهخواران اغلب فشار خون كمتري نسبت به غير گياهخواران دارند. پترسن و همكاران بر اساس مطالعه خود روي 500 فرد سفيدپوست. [8] به اين نتيجه رسيدند كه گياهخواران و همچنين گياهخواران فشار خون سيستوليك و دياستوليك كمتري دارند و خطر ابتلا به فشار خون بالا نسبت به همه آجيل ارزان و چيزخواران كاهش مي يابد. در يك مطالعه پيگيري 18 ساله بر روي 93600 زن 25 تا 42 ساله از Nurses’ Health Study II كه در ابتدا سالم بودند، Cassidy و همكارانش. [9] يك رابطه معكوس بين دريافت بيشتر آنتوسيانين از ميوه هاي قرمز و آبي و خطر سكته قلبي مشاهده كرد و به خصوص توت فرنگي با كاهش همراه بود.


برچسب: آجيل ارزان،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۴۹:۰۳ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع: نظرات (0)

ناميده مي شود (معبد). و باكستل، 1999) آجيل ارزان من من

012

ساده ترين مدل براي توصيف ويژگي هاي خشك كردن لايه نازك محصولات كشاورزي در قالب مدل نمايي (معادل (1)) است. مقاومت ناچيز در برابر حركت رطوبت به سطح ماده را فرض مي كند و اينكه مقاومت در برابر حركت رطوبت روي سطح ماده متمركز مي شود و به عنوان مدل ساده توده اي (كه مشابه قانون خنك كننده نيوتن است) ناميده مي شود (معبد). و باكستل، 1999) آجيل ارزان من من

 

كه در آن MR نسبت رطوبت، M رطوبت در هر زمان "t" (% db)، Me رطوبت تعادل (emc) در شرايط هواي خشك شدن (% db)، Mi رطوبت اوليه است.

 

جدول 2


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۲۷:۱۵ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع: نظرات (0)

پارادوكسيكال به نيتروگليسيرين در طول تست آجيل ارزان

 

واكنش نامطلوب پرفشاري خون پارادوكسيكال به نيتروگليسيرين در طول تست آجيل ارزان

آشكارسازي فئوكروموسيتوماي تشخيص داده نشده: گزارش يك مورد

نظارت بر مشاركت هاي پوستر

كانون توجه دسته‌هاي ويژه تئاتر پوستر تعديل شده، سالن پوستر، سالن C

يكشنبه 19 مارس 2017، ساعت 13:30 تا 13:40

 

نتيجه گيري

 

اگرچه ميوه‌هاي خشك در حال حاضر سهم عمده‌اي در مصرف ميوه‌هاي بزرگسالان آمريكايي ندارند ، اما تشويق به مصرف مي‌تواند مصرف مواد مغذي مهم كم مصرف، يعني فيبر و پتاسيم را افزايش دهد. با اين حال، مصرف بيشتر انرژي كل و قندهاي اضافه شده نشان مي دهد كه توصيه هاي بدون ساختار براي مصرف بيشتر ميوه هاي خشك مي تواند عواقب ناخواسته رژيمي داشته باشد. راهنمايي براي انتخاب انواع بدون شكر افزوده و جايگزيني ساير منابع كالري ممكن است به حفظ تعادل انرژي در هنگام افزودن ميوه‌هاي خشك به رژيم غذايي كمك كند.

 

پژوهش

 

اين صنعت همچنين به توانايي توليد قطعات ارزان‌تر و در عين حال حفظ عملكرد، شايد حتي بهبود در اين زمينه نياز دارد و اطمينان حاصل مي‌كند كه آنها در طول


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۲۶:۲۲ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع: نظرات (0)

مجله انجمن رژيم غذايي آمريكا آجيل ارزان

 

مجله انجمن رژيم غذايي آمريكا آجيل ارزان

 

تحقيقات و خلاصه حرفه اي

 

 

 

 

 

جدول 2

 

محتواي فيلوكينون ميوه ها در عرضه مواد غذايي ايالات متحده

 

 

غذاي N فيلوكينون (گرم/100 گرم ميوه)

 

ميانگين محدوده SD

(حداقل تا حداكثر)

 

ميوه هاي تازه و كنسرو شده

سيب

Fugi 4 1.0 0.1 0.9-1.1

گالا 4 1.3 0.1 1.2-1.5

طلايي خوشمزه. . .a 1.6-1.6

با لايه برداري 2 1.6

بدون لايه برداري 2 0.7 . . .a 0.6-0.7

ننه اسميت 4 3.2 0.8 2.6-4.3

قرمز خوشمزه . .آ

با لايه برداري 2 2.4 2.2-2.5

بدون لايه برداري 2 0.6 . . .a 0.6-0.6

آووكادو 8 21.0 4.4 15.7-27.0

موز 4 0.7 0.3 0.5-1.0

توت ها

Blackberries 5 19.8 4.3 14.7-25.1

زغال اخته 8 19.3 4.3 14.7-27.2

كرن بري 4 5.1 0.9 4.3-6.4

تمشك 6 7.8 1.7 6.2-9.9

توت فرنگي 8 2.3 0.9 1.6-4.1

گيلاس 4 2.7 1.1 1.8-4.0

كوكتل ميوه اي، كنسرو شده 2 3.8 . . .a 2.9-4.8

گريپ فروت، قرمز 8 NDb NDb. . .

انگور، قرمز و سبز 4 16.1 1.9 13.8-18.1

كيوي 8 41.0 6.3 33.9-50.3

خربزه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۲۹:۵۱ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع: نظرات (0)

يكي از پيچيده‌ترين حوزه‌هاي الكترونيك خودرو با آجيل ارزان

 

است. به عنوان مثال، ورود بدون كليد از طريق يك كنترل كننده دستي. در واقع، امنيت به يكي از پيچيده‌ترين حوزه‌هاي الكترونيك خودرو با آجيل ارزان

از سخت‌افزار و نرم‌افزار پيشرفته براي خنثي كردن دزد و اطمينان دادن به مالك تبديل شده است.

 

9 سيستم هاي كنترل الكترونيكي موتور (ECU) متشكل از دستگاه هاي حسگري كه به طور مداوم شرايط عملكرد موتور را اندازه گيري مي كنند تا دقت و سازگاري بيشتري را به منظور به حداقل رساندن انتشار اگزوز و مصرف سوخت و در عين حال قابليت رانندگي بهينه فراهم كنند. اينها در حال حاضر از مدارهاي ميكروالكترونيك استفاده مي كنند، اما افزايش استفاده از دستگاه هاي الكترونيك نوري مانند فيبر نوري براي فعال كردن سنجش از راه دور در محيط هاي خشن در نظر گرفته مي شود.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۱۳:۵۲ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع: نظرات (0)

ر مواد غذايي. 08.07.15. , R. Hآجيل ارزان

(اداره ملي غذاي سوئد) (2002). تجزيه و تحليل اداره ملي غذاي سوئد از آكريل آميد در مواد غذايي. 08.07.15.

 , R. Hآجيل ارزان

شيمي مواد غذايي: آكريل آميد از محصولات واكنش Maillard. طبيعت، 419 (6906)، 449-450.

 

Stadler, R. H., Robert, F., Riediker, S., Varga, N., Davidek, T., Devaud, S., ... Blank, I. (2004). مطالعه مكانيكي عميق در مورد تشكيل آكريل آميد و ساير تركيبات وينيلگوس توسط واكنش ميلارد. مجله شيمي كشاورزي و مواد غذايي، 52 (17)، 5550-5558.

 

Tareke, E., Rydberg, P., Karlsson, P., Eriksson, S., & Törnqvist, M. (2000). آكريل آميد:

 

سرطان زا در پخت و پز؟ تحقيقات شيميايي در سم شناسي، 13 (6)، 517-522.

 

Tareke, E., Rydberg, P., Karlsson, P., Eriksson, S., & Tornqvist, M. (2002). تجزيه و تحليل آكريل آميد، يك ماده سرطان زا كه در مواد غذايي گرم شده تشكيل مي شود. مجله شيمي كشاورزي و مواد غذايي، 50، 4998-5006.

Tateo, F., & Bononi, M. (2003). روش GC/MS براي تعيين معمول آكريل آميد در غذا. مجله ايتاليايي علوم غذايي، 15 (1)، 149-151.

 

Umano، K.، و Shibamoto، T. (1987). تجزيه و تحليل آكرولئين از روغن هاي پخت و پز گرم شده و چربي گوشت گاو. مجله شيمي كشاورزي و مواد غذايي، 35 (6)، 909-912.

 

Wenzl, T., Karasek, L., Rosen, J., Hellenaes, K. E., Crews, C., Castle, L., & Anklam, E. (2006). مطالعه اعتبار سنجي كارآزمايي مشترك دو روش، يكي بر اساس كروماتوگرافي مايع با كارايي بالا-طيف سنجي جرمي پشت سر هم و كروماتوگرافي گازي- طيف سنجي جرمي براي تعيين آكريل آميد در محصولات نانوايي و سيب زميني. مجله كروماتوگرافي A، 1132 (1)، 211-218.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۴۱:۰۱ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع: نظرات (0)

(2010). فوايد مصرف آجيل براي سلامتي مواد مغذي، آجيل ارزان راس، اي. و

راس، اي. (2010). فوايد مصرف آجيل براي سلامتي مواد مغذي، آجيل ارزان راس، اي. و هو، اف بي (2013). مصرف دانه هاي گياهي و سلامت قلب و عروق: شواهد كارآزمايي اپيدميولوژيك و باليني. تيراژ، 128 (5)، 553-565.

Ros, E., & Mataix, J. (2007). تركيب اسيدهاي چرب آجيل - پيامدهايي براي سلامت قلب و عروق مجله بريتانيايي تغذيه، 96 (S2)، S29. https://doi.org/10.1017/ bjn20061861.

Rudzińska, M., Przybylski, R., & Wąsowicz, E. (2009). محصولاتي كه در طي تخريب حرارتي اكسيداتيو فيتواسترول ها تشكيل مي شوند. مجله انجمن شيميدانان نفت آمريكا، 86 (7)، 651-662. https://doi.org/10.1007/s11746-009-1397-0.

 

ساباته، ج.، و آنگ، ي. (2009). آجيل و نتايج سلامت: شواهد اپيدميولوژيك جديد مجله آمريكايي تغذيه باليني، 89 (5)، 1643S-1648S. https://doi.org/10.3945/ ajcn.2009.26736Q.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۸ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۰۳:۴۴:۲۵ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع: نظرات (0)

مغز و آجيل ارزان با دستگاه GC-MS شناسايي شد.

مغز و آجيل ارزان با دستگاه GC-MS شناسايي شد. فيتواسترول هاي اصلي مانند β-سيتوسترول ها، كامپسترول، اسپيناسترول، 24 متيلن سيكلوآرتانوl، استيگماسترول، كامپستانول، استستانول، سيكلورتانول و سيكلوآرتنول در نقشه حرارتي شناسايي شدند.

 

همانطور كه در شكل 3 نشان داده شده است، 65 نمونه كه 13 نوع آجيل و دانه را نشان مي دهند در 4 گروه اصلي دسته بندي شدند. گروه اول را بادام زميني و مغز تخمه آفتابگردان تشكيل مي دادند. هيچ يك از آنها آجيل درختي نيستند، اما داراي محتواي بالاي كامپسترول، استيگماسترول و 24-me-thylene سيكلوآرتانول هستند. پسته


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۷ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۰۲:۱۴:۲۱ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع: نظرات (0)

آجيل ارزان. با اين حال، اطلاعاتي در مورد تركيبات

آجيل ارزان. با اين حال، اطلاعاتي در مورد تركيبات فيتواسترول هاي آزاد و استري شده در آجيل و دانه هاي چين وجود ندارد.

 

آجيل و دانه ها منابع خوبي از فيتواسترول ها هستند. در اين مطالعه، مشخصات فيتواسترول‌هاي آزاد و استري‌شده در 65 نمونه آجيل و دانه معمولي از چين مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت و تنوع‌ها با استفاده از تجزيه و تحليل خوشه‌اي سلسله مراتبي مشخص شدند. اين مطالعه با به دست آوردن ديد واضحي از تركيب فيتواسترول 13 نوع آجيل و دانه در چين، توانست ارتباط بين آجيل و دانه ها و فوايد سلامتي آنها را شناسايي كند.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۵ اسفند ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۳۷:۲۰ توسط:ajilbehtarinshafa موضوع: نظرات (0)